top of page

Attention: New festival dates! 16.-19.02.2017


We are very sorry to inform you that we have to change the dates of our festival and move Tango Frostbite one week earlier to 16.-19.2.2017. We found ourselves in an impossible situation where due to the Lahti2017 Nordic Ski World Championships held in Lahti in Finland, all the hotels in Helsinki were already fully booked 6 months in advance. This meant that we would've been unable to provide any kind of hotel accomodation for our international guests. That's why we have decided to move the festival by one week. We wish we had realized this situation earlier, but it came as a suprise even to our hotel partner.

Fortunately we have been able to keep our original plan of program and venues! Still, we are truly sorry for this unfortunate event, and hope that our guests are able to join our festival on these new dates.

Yours truly,

Antti Suniala

Tango Frostbite 2017 festival producer

Amigos del Tango ry.

 

Joudumme valitettavasti siirtämään Tango Frostbite festivaalia viikolla aiemmaksi päiville 16.-19.2.2017. Johtuen Lahdessa järjestettävistä Hiihdon MM-kilpailuista, kaikki Helsingin hotellit olivat jo täyteen buukattuja 6 kuukautta etukäteen, ja olimme tilanteessa, jossa emme voineet tarjota festivaalivieraillemme minkäänlaisia vaihtoehtoja hotellimajoitukseen. Harmiksemme emme olleet tajunneet tilannetta aiemmin, mutta se tuli myös yllätyksenä meidän hotelli-yhteistyökumppanille.

Olemme onneksi kuitenkin onnistuneet pitämään kiinni alkuperäisistä suunnitelmistamme, ohjelmasta ja tiloista! Olemme silti erittäin pahoillamme tapahtuneesta, ja toivomme että voitte liittyä seuraamme Tango Frostbiteen tänä uutena ajankohtana!

Ystävällisin terveisin,

Antti Suniala

Tango Frostbite 2017 festivaalituottaja

Amigos del Tango ry.

#announcement

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page