Argentine Folklore: Chacarera & Zamba!

January 27, 2017

 

The amazing Leandro Roco performs both dancing and live music of Argentine Folklore in the Friday Milonga! Now you have a great chance to also learn these beautiful dances yourself as Leandro is teaching workshops of chacarera (beginners/advanced) and zamba (all levels). Especially chacarera's popularity has grown greatly in the European tango scene and more and more dancers from Finland have fallen in love with the dance.

 

Leandro Roco esittää Friday Milongassa argentiinalaista kansanmusiikkia ja -tanssia! Nyt on loistava mahdollisuus opetella näitä kauniita tansseja, sillä Leandro opettaa festivaaleillamme sekä chacareran (alkeet/jatko) että zamban (kaikentasoisille) tunteja. Erityisesti chacareran suosio on kasvanut Euroopan tangonharrastajien keskuudessa ja Suomessakin sitä tanssitaan yhä enemmän!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

November 15, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Information / Lisätiedot  - frostbite@tango.fi

Tango Frostbite by Amigos del Tango ry.

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon