ILMOITTAUTUMINEN

Frostbite2020_tiili.png

Täytä ilmoittautumislomakkeelle seuraavat tietosi:

 

1. Koko nimi

 

2. Sähköpostiosoite

3. Osoite

4. Parin sähköpostiosoite (remarks kenttään)

 

5. Tanssirooli (oletko viejä vai seuraaja)
 

6. Parin nimi (pari, jonka kanssa ilmoittaudut tunneille)

 

7. Tunnit, joille ilmoittaudut (ruksataan valikosta)

8. Milongapassi, jos varaat sen (ruksataan valikosta)

 

Tarkista tämän jälkeen, että kaikki varauksesi tiedot ovat oikein. Varauksen hyväksyminen on sitova ilmoittautuminen ja tarkoittaa, että hyväksyt Frostbite-festivaalin peruutusehdot*.

Kun olet tarkistanut ja hyväksynyt varauksen, saat siitä yhteenvedon sekä sen jälkeen laskun sähköpostitse. Maksuehto on 10 päivää. 23.1.2020 alkaen tehdyissä varauksissa laskut tulee maksaa heti.  Varauksesi peruuntuu, jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Maksettuasi laskun saat sähköpostitse kuitin. 

*PERUUTUSEHDOT

Kaikki varattujen kurssien peruutukset tulee tehdä sähköpostitse frostbite@tango.fi-osoitteeseen. 31.12.2019 mennessä peruutetuista kursseista hyvitämme hinnasta 100%, 23.1.2020 mennessä peruutetuista 75% ja 11.2.2020 mennessä peruutetuista 50%. Hyvityksestä pidätetään kuitenkin aina toimistokulut 5 euroa. 11.2.2020 jälkeen tulleita peruutuksia ei enää hyvitetä.

 

Kysymykset ja yhteydenotot: frostbite@tango.fi

 

Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa tanssimaan helmikuiseen Helsinkiin! 

ILMOITTAUDU >>

Ilmoittautuminen aukeaa 11.11.2019 klo 12:00 ja sulkeutuu 13.2.2020 klo 24:00. Linkki ilmoittautumiseen tulee tälle sivulle.

Paritunneille ilmoittaudutaan parin kanssa. Parin tulee tehdä yksi yhteinen ilmoittautuminen, jossa
ilmoittaudutaan kaikille tunneille, joille pari osallistuu yhdessä. Varauksesta tulee yksi yhteinen lasku.

Jos ilmoittaudut eri tunneille usean eri parin kanssa, tulee ilmoittautuminen tehdä erikseen jokaisen parin kanssa. Yhdellä ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua siis vain yhden parin kanssa kerrallaan.

 

Alkeiskurssille otetaan tasaparit. Ilmoittautua voi myös yksin, mutta paikka kurssilla varmistuu vasta, kun viejiä ja seuraajia on ilmoittautunut yhtä paljon.

 

Yksinään voi ilmoittautua folkloretunneille ja seuraajien ja viejien tekniikkatunneille sekä varata milongapassin. Yksittäisiä lippuja milongoihin myydään vain ovelta.

AMIGOS DEL TANGON JÄSENYYS

 

Muistathan, että kursseille osallistuminen edellyttää Amigos del Tango -yhdistyksen jäsenyyttä Suomessa vakituisesti asuvilta henkilöiltä. Alkeiskurssille voi osallistua olematta jäsen. Vuoden 2020 jäsenmaksu tulee olla maksettuna tammikuun 2020 loppuun mennessä. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi Amigos del Tangon nettisivujen kautta: www.tango.fi. Tervetuloa jäseneksi!

TANSSIPARIN LÖYTÄMINEN

Tango Frostbite-festivaalilla on Facebookissa oma ryhmä, jossa voi etsiä itselleen paria tanssikursseille. Kannattaa olla itse aktiivinen etsimään ja löytämään!   Ryhmään pääset liittymään tästä linkistä.