top of page

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen aukeaa 9.12.2022 klo 20.00 (UTC+2).

Ilmoittautuminen on auki Danceplace.com -sivuston kautta. Ilmoittautuaksesi sinun on ensin luotava tili sivustolle. Kun olet kirjautunut tilillesi, näet tunnit ja milongapassit ja pääset ilmoittautumaan. Lippuja yksittäisiin milongoihin myydään ovelta.

 

Yksilötekniikkatunnille (IC1 Technique for both roles) ja alkeiskurssille voit ilmoittautua ilman paria. Kaikille muille tunneille ilmoittaudutaan parin kanssa.

 

Hinnat eivät sisällä korttimaksamisesta aiheutuvia kuluja. Kokonaishintaan lisätään 0,25€ + 1,4%.

Alkeiskurssi:

 

Pyrimme kurssilla roolitasapainoon. Suosittelemme ilmoittautumaan oman parin kanssa. Voit myös halutessasi ilmoittautua ilman paria. Valitsethan silloin joko seuraajan tai viejän alkeiskurssipaketin. Mikäli haluamaasi pakettia ei ole saatavilla, voit ilmoittautua jonoon. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja otamme kurssille mukaan jonoon ilmoittautuneita ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit etsiä paria Facebook-ryhmässämme: https://www.facebook.com/groups/387300374672969

 

Vapaaehtoistyö:

 

Tekemällä yhteensä 8 tuntia vapaaehtoistyötä, saat milongapassin veloituksetta! Lisää tietoa vapaaehtoistyöstä ja tehtävistä tulossa pian. Mikäli haluat auttaa meitä tekemällä vapaaehtoistyötä, voit varata itsellesi Vapaaehtoisten milongapassin.

Lisää tietoa vapaaehtoistyöstä

Käyttöehdot:

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia, hyvitykset mahdollisia vain lääkärintodistusta vastaan. Lippu voidaan siirtää toiselle haltijalle

  • Mikäli asut Suomessa, vaaditaan tanssitunneille osallistumista varten Amigos del Tango ry:n jäsenyyttä. Vuoden 2023 jäsenmaksun tulee olla maksettu tammikuun 2023 loppuun mennessä. Alkeiskurssille ja milongoihin osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä. Mikäli et asu Suomessa, ei jäsenyyttä vaadita. Jos et vielä ole jäsen, löydät jäsenkaavakkeen kotisivuiltamme: www.tango.fi. Liity joukkoon!

bottom of page