top of page
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Danceplace.com -sivuston kautta. Ilmoittautuaksesi sinun on ensin luotava tili sivustolle ja kirjauduttava sisään. Kun olet kirjautunut, näet tunnit ja milongapassin ja pääset ilmoittautumaan. Hinnat eivät sisällä korttimaksamisesta aiheutuvia kuluja. Kokonaishintaan lisätään 0,25€ + 1,4%.

Lippuja yksittäisiin milongoihin myydään ovelta.

 

ILMOITTAUTUMINEN VAIN PARIN KANSSA

Kaikille paritunneille pitää ilmoittautua oman parin kanssa ja molempien parin jäsenten varaus pitää maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit etsiä paria Facebook-ryhmässämme: https://www.facebook.com/groups/387300374672969

 

ILMOITTAUTUMINEN ILMAN PARIA

Tekniikkatunneille (MM1 Technique for everybody: Essential embellishments ja MM3 Technique for everybody: Feeling and looking good) ja Chacarera-tunneille (LR1 Introduction to chacarera ja LR2 Spice up your chacarera), sekä alkeiskurssille voit ilmoittautua ilman paria.

Alkeiskurssi:

Pyrimme kurssilla roolitasapainoon. Suosittelemme ilmoittautumaan oman parin kanssa, mutta voit myös halutessasi ilmoittautua ilman paria. Valitsethan silloin joko seuraajan tai viejän alkeiskurssipaketin. Mikäli haluamaasi pakettia ei ole saatavilla, voit ilmoittautua jonoon. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja otamme kurssille mukaan jonoon ilmoittautuneita ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit etsiä paria Facebook-ryhmässämme: https://www.facebook.com/groups/387300374672969

 

Vapaaehtoistyö:

Tekemällä yhteensä 8 tuntia vapaaehtoistyötä, saat milongapassin veloituksetta! Lisää tietoa vapaaehtoistyöstä ja tehtävistä tulossa pian. Mikäli haluat auttaa meitä tekemällä vapaaehtoistyötä, voit varata itsellesi Vapaaehtoisten milongapassin.

Lisää tietoa vapaaehtoistyöstä>

Käyttöehdot:

Ilmoittautumiset ovat sitovia, hyvitykset mahdollisia vain lääkärintodistusta vastaan. Lippu voidaan siirtää toiselle haltijalle.

bottom of page